EP-Verhuur is hét adres voor het huren van luxe toiletwagens. Sinds 2015 zijn wij actief met verhuren van luxe toiletwagens. Vanuit onze standplaats Stadskanaal verzorgen wij de sanitaire voorziening bij tal van evenementen, feesten, bedrijfsopeningen, braderiën, etc.

Door onze ruime ervaring kunnen wij u altijd voorzien van een pasklare oplossing. Service, kwaliteit en hygiene staan bij ons hoog in het vaandel. We beschikken over meerdere modellen, waardoor we flexibel zijn en aan uw wensen kunnen voldoen.

Onze toiletwagens:

Mindervaliden toilet (EPWC1)

De EPWC1 is de kleinste toiletwagen uit ons aanbod. Deze toiletwagen beschikt over twee toiletten, een damestoilet en urinoir. . De wagen is voorzien van een centrale ingang en beschikt over een wasbak. Deze toiletwagen is een zogenaamd afzet-model, waardoor deze drempelloos te plaatsen is. Dankzij de extra brede deur en de daarvoor bestemde aanpassingen is deze toiletwagen bijzonder geschikt voor rolstoelgebruikers.

Toiletwagen 1 (EPWC2)

De EPWC2 is de op 1 na kleinste toiletwagen uit ons aanbod. Deze toiletwagen beschikt over 1 damestoilet, 1 herentoilet en een urinoir. De wagen is voorzien van 2 ruimtes met elk een eigen ingang en een eigen wasbak.

Toiletwagen 2 (EPWC3)

De EPWC3 is de grootste wagen uit ons aanbod. Deze toiletwagen beschikt over 2 damestoiletten, 1 herentoilet en twee urinoirs. De wagen is voorzien van nivellerende trappen en een gescheiden dames- en hereningang.