Een Smoker is een unieke beleving van BBQ ’en. Buiten het feit dat de Smoker door haar vormgeving een echte sfeermaker is, geeft het uw vlees een onvergetelijke unieke smaak.

Het roken is een eeuwenoud proces om voedsel te conserveren. Vis en vlees werden vroeger niet voor de smaak gerookt, maar om het voedsel langer te kunnen bewaren. Tegenwoordig gebeurt het roken vooral voor de bijzonder lekkere rooksmaak. Nog een voordeel is dat de bereiding erg gezond is in tegenstelling tot het BBQ’en van vlees direct boven het vuur. Bij BBQ’en kunnen immers schadelijke stoffen vrijkomen door het te lang op het vuur laten liggen van het product.

De Amerikanen zijn hierdoor een BBQ gaan maken die beter bekend staat als een “smoker”. Deze Smokers beginnen langzamerhand Europa te veroveren doordat het smoken een ware BBQ-belevenis is voor u en uw gasten.

EP Verhuur brengt deze unieke smoker ook binnen uw handbereik voor tal van gezellige doeleinden. Met onze service en eigen vervaardigde smoker kijkt u terug op een heerlijk gezellig samenzijn en een heerlijke barbeque met het beste vlees en unieke smaak.